Internationaal Opel-Treffen
home   /   formulier_standhouder

Wees er snel bij voor de beste plekken

voor de allerlaatste keer het Internationaal Opel-Treffen!!

- Bij een aanmelding als handelaar, krijgt u op 19 april 2020 gratis een kopje koffie of thee & kunt u gebruik maken van één gratis marktkraam. (Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere kramen te reserveren, zie aanmeldformulier).
- Aanmelden kan online tot uiterlijk 12 april 2020
- LET OP: Indien u meer ruimte nodig heeft rondom uw marktkra(a)m(en) om bijvoorbeeld producten die niet op een marktkraam passen of eigen kramen te plaatsen, neem VOORAF contact op, er worden voor de extra benodigde ruimte extra kosten in rekening gebracht!
- Handelaren moeten op 19 april 2020 om 9:00 uur aanwezig zijn en mogen niet voor 16:00 uur het evenemententerrein verlaten. (Dit om verstoringen van het evenement te voorkomen)
- Er wordt een borg berekend van € 25,00, deze ontvangt u terug wanneer u het evenemententerrein in nette staat en na 16:00 uur verlaat. (Deze borg is in het totaalbedrag in het aanmeldformulier al meegerekend)
- U kunt de gewenste sector reserveren door het sector nummer bij bijzonderheden in te vullen. (Zie kramen vlakken plattegrond onderaan aanmeldformulier.) Indien u geen sector kiest wordt er een plek toegewezen.


AANTAL KRAMEN INVULLEN
AANTAL VOLWASSENEN INVULLEN
KIES EEN BETAALMETHODE
NB: Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om u te helpen met uw aanvraag. Wij verkopen of delen uw gegevens niet aan derden. Bekijk ons Privacybeleid

- LET OP, na de aanmelding ontvangt u uw entreeticket automatisch op het hierboven ingevulde emailadres.

Klik op de plattegrond hierboven om deze te openen / downloaden.
 
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD