empty
empty
 

Dit wordt hét einde: Internationaal Opel-Treffen 2021, dé finale!!


Zondag 25 april 2021. Een datum die in de agenda van elke Opel-liefhebber rood moet worden ingevuld met: Internationaal Opel-Treffen 2021. Traditioneel in Dronten. Voor de tiende keer! En…….voor de allerlaatste keer! Is dat jammer? Jazeker! Maar stoppen op het hoogtepunt is een uitdaging. Het tweede lustrum van het Internationaal Opel-Treffen in Dronten is meteen de finale. Wat zeggen we? DÉ FINALE.
Neem van ons maar aan dat het een knallende finale wordt!
Nog één keer stellen we alles in het werk om het Internationaal Opel-Treffen tot een ware happening te maken. Negen keer eerder sloegen we de handen aan de ‘Opel-ploeg’. Elk jaar opnieuw met meer standhouders én meer bezoekers. Zeker de laatste jaren ook nog eens onder ideale weersomstandigheden. Het Internationaal Opel-Treffen is uitgegroeid tot een evenement waar iedereen die ook maar ‘iets’ met Opel heeft, van de partij wil zijn. Dat zal deze laatste keer niet anders zijn en wij gaan er alles aan doen om er een fantastische laatste editie van te maken.
Zorg dat je op de hoogte blijft en volg deze website. Beter nog: schrijf je in voor het ontvangen van de laatste nieuwtjes!!! (Inschrijven voor de nieuwsbrief kan onderaan deze pagina!)

Benieuwd hoe het vorige editie is verlopen?.Lees meer..

Onze AVG kunt u ook hier lezen:Privacyverklaring 25-05-2018.

Sponsoren

MM-Opelparts

MM-Opelparts

Lees meer..

Case of Coffee

Case of Coffee

Lees meer..

Mijngrillfiets

Mijngrillfiets

Lees meer..

Foodtruck Vischrookerij

Foodtruck Vischrookerij

Lees meer..

Flame Control

Flame Control

Lees meer..

Ballonnen en meer

Ballonnen en meer

Lees meer..


Als bezoeker naar het Internationaal Opel-Treffen

Op zondag 25 april 2021 kun jij dit allemaal beleven voor de aller laatste keer op het Internationaal Opel-Treffen in Dronten.
Het Internationaal Opel-Treffen is hét uitje voor het hele gezin! Want behalve al die Opel modellen is er meer, veel meer, te beleven. Ook is er muziek, goede catering, een kinderspeelhoek met vele kinderactiviteiten en een erg grote, deels overdekte, onderdelenmarkt!! Op deze onderdelenmarkt presenteren meerdere bedrijven zich met hun producten en/of diensten. Voor elke particuliere Opel-liefhebber is dit dé kans om net dat zeldzame onderdeel te vinden of die bijzondere service of dienst!

Benieuwd hoe mensen de vorige editie van het Internationaal Opel-Treffen hebben ervaren?? Lees meer...  of kijk op onze social media kanalen Facebook & Twitter.

Standhouderslijst
Programma
inschrijven als deelnemer
Koop tickets
Overnachten
Contact

 

Informatie voor de Standhouder

Het Internationaal Opel-Treffen is interessant voor iedereen die iets met auto’s heeft én voor Opel-liefhebbers in het bijzonder. Deelnemers en bezoekers uit heel Nederland en andere landen binnen Europa (o.a. Engeland, Ierland, Duitsland en België) zijn aanwezig op dit evenement en dit jaar is het de allerlaatste editie van het Internationaal Opel-Treffen, dus dit is uw aller laatste kans om erbij te zijn!! In de afgelopen paar jaar is de belangstelling van zowel standhouders als bezoekers sterk gegroeid. De organisatie doet er dan ook alles aan om het evenement ieder jaar opnieuw op een hoger plan te brengen.
Het Internationaal Opel-Treffen biedt bedrijven in de autobranche Lees meer...

 
Kosten van een stand
Standhouderslijst
Programma
Sponsor worden
stand huren
Contact
 
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD