Internationaal Opel-Treffen
Internationaal Opel-Treffen

Internationaal Opel-Treffen, 14 april 2019!

Noteer deze datum vast in jullie agenda's, want op 14 april 2019 is het weer zo ver, dan zullen wij wederom het Internationaal Opel-Treffen organiseren! Hou deze website en onze socials Facebook & Twitter in de gaten voor de laatste update's. Er zal spoedig meer informatie volgen! 

Benieuwd naar een samenvatting van het afgelopen Internationaal Opel-Treffen?? Kijk dan bij de nieuwsberichten.

Onze AVG kunt u ook hier lezen:Privacyverklaring 25-05-2018.

Sponsoren

MM-Opelparts

MM-Opelparts

Lees meer..

Baristini

Baristini

Lees meer..

Mijngrillfiets

Mijngrillfiets

Lees meer..

Flame Control

Flame Control

Lees meer..

Ballonnen en meer

Ballonnen en meer

Lees meer..

Foodtruck Vischrookerij

Foodtruck Vischrookerij

Lees meer..


Als bezoeker naar het Internationaal Opel-Treffen

Op zondag 14 april 2019 kun jij dit allemaal beleven op het Internationaal Opel-Treffen in Dronten.
Het Internationaal Opel-Treffen is hét uitje voor het hele gezin! Want behalve al die Opel modellen is er meer, veel meer, te beleven. Ook is er muziek, goede catering, een kinderspeelhoek met vele kinderactiviteiten en een erg grote, deels overdekte, onderdelenmarkt!! Op deze onderdelenmarkt presenteren meerdere bedrijven zich met hun producten en/of diensten. Voor elke particuliere Opel-liefhebber is dit dé kans om net dat zeldzame onderdeel te vinden of die bijzondere service of dienst! Koop snel je entreetickets voor het Internationaal Opel-Treffen 2019 hier! Wees er snel bij voor de aller beste plekken en gebruik je online voordeel van € 5,00 korting op de reguliere entreeprijs. Lees meer...

Benieuwd hoe mensen de vorige editie van het Internationaal Opel-Treffen hebben ervaren?? Lees meer...  of kijk op onze social media kanalen Facebook & Twitter.

Standhouderslijst
Programma
inschrijven als deelnemer
Koop tickets
Overnachten
Contact

 

Informatie voor de Standhouder

Het Internationaal Opel-Treffen is interessant voor iedereen die iets met auto’s heeft én voor Opel-liefhebbers in het bijzonder. Deelnemers en bezoekers uit heel Nederland en andere landen binnen Europa (o.a. Engeland, Ierland, Duitsland en België) zijn aanwezig op dit evenement. In de afgelopen paar jaar is de belangstelling van zowel standhouders als bezoekers sterk gegroeid. De organisatie doet er dan ook alles aan om het evenement ieder jaar opnieuw op een hoger plan te brengen.
Het Internationaal Opel-Treffen biedt bedrijven in de autobranche Lees meer...

 
Kosten van een stand
Standhouderslijst
Programma
Sponsor worden
stand huren
Contact
 
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD