Nederlands English Deutsch   
Internationaal Opel-Treffen
Internationaal Opel-Treffen

Internationaal Opel-Treffen 22 april 2018


Op zondag 22 april 2018 is er weer veel Opel-plezier met de mooiste Opels, van compleet origineel tot helemaal gepimpt, van Blitz tot Insignia. Daarnaast is er muziek, goede catering, een kinderspeelhoek en een grote (deels overdekte) onderdelenmarkt!! Op deze onderdelenmarkt presenteren meerdere bedrijven zich met hun producten en/of diensten. Voor elke particuliere Opel-liefhebber is dit dé kans om net dat zeldzame onderdeel te vinden of die bijzondere service of dienst!

Deelnemers en bezoekers komen vanuit heel Nederland maar ook veel andere landen zoals Engeland, Ierland, Duitsland & België. Vorige edities hebben ruim 800 mensen het Internationaal Opel-Treffen bezocht en dit jaar hopen wij nóg meer deelnemers te mogen ontvangen!! Dit evenement biedt bedrijven in de autobranche de perfecte mogelijkheid om hun producten en/of diensten aan een groot en breed, internationaal publiek te presenteren!!

Het Internationaal Opel-Treffen is interessant voor iedereen die iets met auto’s heeft. Dus bent u Opel-dealer, restaurateur, garagebedrijf, automaterialenbedrijf of verkoopt u banden, poetsmiddelen, modelauto’s, tuning-delen of andere auto gerelateerde producten en/of diensten, dan is dit evenement een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren.

Sponsoren

MM-Opelparts

MM-Opelparts

Lees meer..

Ijskarretje.com

Ijskarretje.com

Lees meer..

Uitvaartonderneming Schellingerhout

Uitvaartonderneming Schellingerhout

Lees meer..

Foodtruck Vischrookerij

Foodtruck Vischrookerij

Lees meer..

Monuta Pien Gouka

Monuta Pien Gouka

Lees meer..

Uw advertentie hier?

Uw advertentie hier?

Lees meer..Als bezoeker naar het Internationaal Opel-Treffen

Op zondag 22 april 2018 is er weer veel Opel-plezier met de mooiste Opels, van compleet origineel tot helemaal gepimpt, van Blitz tot Insignia, vele modellen zullen hier getoond worden. Het internationaal Opel-Treffen is hét uitje voor het hele gezin! Er is, naast de vele diverse Opel modellen, ook muziek, goede catering, een kinderspeelhoek met diverse kinderactiviteiten en een zeer grote, deels overdekte onderdelenmarkt!! Op deze onderdelenmarkt presenteren meerdere bedrijven zich met hun producten en/of diensten. Voor elke particuliere Opel-liefhebber is dit dé kans om net dat zeldzame onderdeel te vinden of die bijzondere service of dienst!

Heb jij ook zo’n geliefde Opel en wordt het weer hoog tijd met vele andere Opel liefhebbers (bij) te kletsen? Dan moet jij er bij zijn!! Koop snel je entree tickets voor het Internationaal Opel-Treffen 2018 hier! Wees er snel bij voor de laatste plekken en gebruik je online voordeel van € 5,00 Korting op de entreeprijs voor volwassenen! Op 22 april 2018 kosten de entreetickets aan de kassa € 15,00 p.p. voor volwassenen en wordt, door de parkeerregelaars, een parkeerplek toegewezen. 

 
Standhouderslijst
Programma
inschrijven als deelnemer
Koop tickets
Overnachten
Contact

 


Informatie voor de Standhouder

Het Internationaal Opel-Treffen is interessant voor iedereen die iets met auto’s heeft. Deelnemers en bezoekers uit heel Nederland en andere landen binnen Europa, o.a. Engeland, Ierland, Duitsland en België, zullen aanwezig zijn op dit evenement. Vorige editie hebben ruim 800 mensen het Opeltreffen bezocht met zo’n 300 deelnemende Opels. Dit jaar wordt het evenement nog veel groter. We verwachten daarom nog meer bezoekers. Dit evenement biedt bedrijven in de autobranche de perfecte mogelijkheid om hun producten en/of diensten te presenteren aan een groot internationaal en breed publiek.
 
Dus bent u Opel-dealer, restaurateur, garagebedrijf, automaterialenbedrijf of verkoopt u banden, poetsmiddelen, modelauto’s, tuning-delen of andere auto gerelateerde producten en/of diensten? Dan is het Internationaal Opel-Treffen hét evenement om uw bedrijf te presenteren.
 
Voor meer informatie en de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op! 

 
Kosten van een stand
Standhouderslijst
Programma
Sponsor worden
stand huren
Contact