Internationaal Opel-Treffen
home   /   nieuws  /   archief

300pk

De motorkap staat niet voor niets omhoog. Hier staat een Astra, in z’n eerste verschijning, met iets bijzonders. Niet alleen onder de motorkap. Wie een beetje beter kijkt en Opel een beetje beter kent, ziet het meteen! Hier is een liefhebber aan het werk geweest.
Die liefhebber is Tim Wegman uit Vlissingen. Hij glimt. Van trots. Z’n auto iets minder, want deze witte Astra Gsi Turbo oogt een tikkeltje dof. Let wel, niks mis mee. Oorzaak: van voor tot achter en van boven tot onder in de rubberspray gezet. Betrekkelijke nieuwe toepassing. Wel mooi. En je hebt meteen een prima beschermlaag.

Terug naar de ‘eyecatcher’, de motor. Vertel het maar, Tim Wegman! Naast z’n  Astra GSi stond eens een Calibra. Weg te rotten. Maar met een puike motor. Calibra weg- motor volledig gereviseerd en in de Astra gezet. Vermogen? 300 pk!! Dronten, here we come!!!!

Het originele dashboard maakte plaats voor dat uit een Kadett, werd hier en daar qua vorm wat ‘bijgeschaafd’ en voorzien van een digitaal instrumentarium. OPC stoelen erin, schuifdakje elektrisch gemaakt, hier en daar nog wat op detail veranderd en klaar is Kees! Sorry, klaar is Tim!!!

Terug naar overzicht

Delen:
 
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD