Internationaal Opel-Treffen
home   /   nieuws  /   archief

Anderhalve C

Even knipperen met de ogen. Staan daar nou twee Opel Kadettjes C aan elkaar gekoppeld? Nee, het is anderhalve (!) Kadett C. De tweede heeft geen voorzijde en ook geen vooras. Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij bijzonder!
En toch ook een beetje raar. Of  in ieder geval opvallend. Het echtpaar (en eigenaar) Erik en Els Dekker uit het Noordhollandse Oosthuizen helpt ons  desgevraagd snel uit de droom: eens hadden ze beiden een Kadett C. Maar Els reed van de een de voorzijde volledig in de….. Precies, prak! Erik zag er wel een tweede ‘leven’ in. Van het deel dat nog goed was maakte hij een gesloten aanhanger, zette er aan de voorzijde de ruit van een Golfje II in en voilá!
Z’n eigen C uit 1979 nam hij in 2007 onder handen, een complete revisie volgde. Aan het eind van die klus rolde hij vervolgens de anderhalve C met de verfroller in een warmrode kleur en een bijzondere combinatie was ontstaan. Sinds 2009 rijden Erik en Els er heel Europa mee door. Soms slapen ze zelfs in de aanhanger! Aan bekijks hebben ze onderweg geen gebrek. Toch is het nu mooi geweest. De combinatie staat te koop. ‘We willen een camper’, roepen ze in koor. Ze rekenen op een geïnteresseerde koper. Over de conditie van de combi hoeft deze zich geen zorgen te maken: dit anderhalfje loopt als een zonnetje!

Dit bericht is geschreven door mevrouw A. Bos

Terug naar overzicht

Delen:
 
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD