Internationaal Opel-Treffen
home   /   nieuws  /   nieuws_sub

Dit wordt hét einde: Internationaal Opel-Treffen 2020, dé finale!!!!

Zondag 19 april 2020. Een datum die in de agenda van elke Opel-liefhebber rood moet worden ingevuld met: Internationaal Opel-Treffen 2020. Traditioneel in Dronten. Voor de tiende keer! En…….voor de allerlaatste keer! Is dat jammer? Jazeker! Maar stoppen op het hoogtepunt is een uitdaging. Het tweede lustrum van het Internationaal Opel-Treffen in Dronten is meteen de finale. Wat zeggen we? DÉ FINALE.
Neem van ons maar aan dat het een knallende finale wordt!
Nog één keer stellen we alles in het werk om het Internationaal Opel-Treffen tot een ware happening te maken. Negen keer eerder sloegen we de handen aan de ‘Opel-ploeg’. Elk jaar opnieuw met meer standhouders én meer bezoekers. Zeker de laatste jaren ook nog eens onder ideale weersomstandigheden. Het Internationaal Opel-Treffen is uitgegroeid tot een evenement waar iedereen die ook maar ‘iets’ met Opel heeft, van de partij wil zijn. Dat zal deze laatste keer niet anders zijn en wij gaan er alles aan doen om er een fantastische laatste editie van te maken.
Zorg dat je op de hoogte blijft en volg deze website. Beter nog: schrijf je in voor het ontvangen van de laatste nieuwtjes!!! (Inschrijven op de nieuwsbrief kan helemaal onderaan op deze pagina!)


Tekst: Anja Bos

Terug naar overzicht

Delen:
 
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD