Internationaal Opel-Treffen
home   /   nieuws  /   nieuws_sub

Nog één keer knallen op het tiende..

én laatste Internationaal Opel-Treffen! Bij iedere Opel-liefhebber moet zondag 19 april in de agenda staan. Met hoofdletters en rood onderstreept. Zij kunnen zich die dag namelijk opmaken voor de tiende editie van het Internationaal Opel-Treffen in Dronten. Bijzonder ‘detail’: het is tevens de laatste editie. Eén die niet gemist mag worden! De huidige organisatie ziet stoppen op het hoogtepunt als een uitdaging. In 2019 parkeerden maar liefst 500 Opels op het evenemententerrein en werd bijna het driedubbele aantal bezoekers geteld. In 2020 wordt nog één keer flink uitgepakt en wordt gerekend op minimaal een evenaring van dat record.
 
Het moet een knallende finale worden. In alle opzichten. Daarom ook is de organisatie al vroeg begonnen met de voorbereidingen. Nog één keer wordt alles in het werk gesteld om van het Internationaal Opel-Treffen een ware happening te maken. Hét Opel-evenement van Nederland is tijdens de afgelopen negen edities uitgegroeid tot een evenement waar iedereen die ook maar iets ‘heeft’ met Opel van de partij wil zijn. Intussen is de inschrijving voor de deelnemers geopend en zijn er al een kleine 150 auto’s aangemeld. Uit binnen- en buitenland. Zo zijn er al inschrijvingen binnen uit Noorwegen, Zweden en Duitsland. Iedereen die in het bezit is van een oude of moderne Opel is welkom op het Internationaal Opel-Treffen. Het is dé dag, hét evenement om te laten zien hoe trots je bent op je bezit. Ook  voor iedereen die Opel-onderdelen te koop heeft of zoekt, is Dronten op zondag 19 april ‘the place to be’! Maar natuurlijk is iedere liefhebber van auto’s (en Opel in het bijzonder) welkom om een kijkje te komen nemen.
 
Bijzonder geïnteresseerd is de organisatie deze laatste keer in ‘aparte Opels’. Daarbij kun je denken aan een Corsa-stationcar, een speciaal verlengde Opel-taxi of een omgebouwde PTT-bestelwagen. Voor deze ‘eyecatchers’ wordt een prominente plaats op het terrein gereserveerd.
 
Het Internationaal Opel-Treffen is hét uitje voor het hele gezin! Want behalve de vele Opel-modellen is er meer, veel meer, te beleven. Zoals muziek, goede catering, een kinderspeelhoek met leuke kinderactiviteiten en een heel grote, deels overdekte, onderdelenmarkt. Het succes van het Internationaal-Opel Treffen zit ‘m dan ook in de unieke combinatie van een complete autoshow én onderdelenmarkt, gekoppeld aan een sfeervolle entourage waarin jong en oud zich prima kunnen vermaken. Dat is in 2020 niet anders. Ook dit keer worden vele honderden Opels verwacht, daterend vanaf zo ongeveer bouwjaar 1960 tot de meest moderne, elektrisch aangedreven Opels. Een typisch voorbeeld van ‘young meets old’. Prachtig om te zien zijn ook altijd de getunede exemplaren. En een bewonderend ‘petje af’ gaat steeds weer richting de deelnemers die hun ‘oude’ Opel zo authentiek mogelijk hebben gerestaureerd. Verder is het een belevenis om al die Opel-enthousiastelingen te zien speuren rond de (talrijke) stands met onderdelen. Op zoek naar net dat ene onderdeel dat nog zo nodig is…..
 
Internationaal Opel-Treffen – Dronten (NL)
Industrieterrein De Noord – Pioniersweg
Zondag 19 april 2020
10.00 – 16.00 uur

www.opeltreffen.nl
 
Tickets deelnemers/bezoekers
Wil jij naar het Internationaal Opel-Treffen in Dronten? Met of zonder (jouw) Opel?
Koop dan je entreeticket(s) in de voorverkoop voor de speciale prijs van € 6,- voor volwassenen. De voorverkoop sluit op 29 februari, dus bestel snel je kaarten via het opgaveformulier.
Natuurlijk is aanmelden ook mogelijk op zondag 19 april. Dan is de entreeprijs € 15,-.
Zowel in de voorverkoop als op de dag van het Internationaal Opel-Treffen betalen kinderen vanaf 4 jaar € 2,50.
 
Aanmelding standhouders
Standhouders/handelaren kunnen zich aanmelden tot zondag 12 april!

Terug naar overzicht

Delen:
 
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD