Internationaal Opel-Treffen
home   /   sponsoren  /   sponsor_worden-nl

Sponsor worden

Het Internationaal Opel-Treffen zou niet zo groots en compleet kunnen zijn zonder de medewerking van onze sponsoren.

Een belangrijk argument om te participeren in ons evenement is voor de brede sponsorgroep natuurlijk de bekendheid van ons evenement. Als organisatie doen wij er dan ook alles aan om het Internationaal Opel-Treffen zo veel én zo breed mogelijk in de publiciteit te brengen. Natuurlijk met de eigen website. Maar ook door de vele contacten met de (internationale) media, kunnen wij het Internationaal Opel-Treffen breed onder de aandacht brengen. Vooraf, tijdens én na afloop van het evenement. Verslaggevers zijn regelmatig als gast aanwezig op het Internationaal Opel-Treffen. Vanuit de organisatie wordt bovendien veel persmateriaal (artikelen + foto’s en filmpjes) verstrekt.

Uiteraard wordt er ook veel aandacht aan het Internationaal Opel-Treffen besteed via onze social media pagina’s (Facebook & Twitter) waarop onze sponsoren ook vermeld worden.

Als sponsor van het Internationaal Opel-Treffen kunt u uw (bedrijfs)naam, inclusief logo en een korte biografie ook zichtbaar vermelden op onze veel bezochte website. Met daaraan gekoppeld een directe link naar de eigen bedrijfswebsite.

Heeft u interesse om ook sponsor te worden??  Neem voor meer informatie en mogelijkheden, contact op via info@opeltreffen.nl of het contactformulier.

 
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD