Nederlands English Deutsch   
Internationaal Opel-Treffen
home   /   sponsoren  /   sponsor_worden-nl

Sponsor worden


Waarom sponsor worden?? Het Internationaal Opel-Treffen zou niet zo groots en compleet zijn zonder onze sponsoren. Wij brengen het Internationaal Opel-Treffen dan ook op diverse manieren onder de aandacht in de media. Zo nemen wij herhaaldelijk contact op met diverse regionale en landelijke kranten, waarin het evenement aangekondigd wordt. Daarnaast worden verschillende media ook uitgenodigd aanwezig te zijn tijden het Internationaal Opel-Treffen. Na afloop van het evenement zullen er ook persberichten rondgestuurd worden.
 
Uiteraard wordt er ook veel aandacht besteed via onze social media pagina’s (www.facebook.com/MMOpelparts & www.twitter.com/opeltreffen) waarin ook onze sponsoren vermeld worden. Als sponsor van het Internationaal Opel-Treffen kunt u uw (bedrijfs)naam, inclusief logo en een korte biografie ook zichtbaar vermelden op onze veel bezochte website. Er zal dan ook een link naar uw eigen website bij komen. (Zie www.opeltreffen.nl/sponsoren)
 
Er wordt ook elk jaar een video gemaakt van het Internationaal Opel-Treffen, waarin naast de vele deelnemers en standhouders ook regelmatig reclamezuilen in te zien zijn. Het is als sponsor van het Internationaal Opel-Treffen ook mogelijk om vlaggen en/of posters aan te leveren, welke wij op deze reclamezuilen de dag zelf kunnen plaatsen zodat de vele bezoekers dit kunnen zien.

Heeft u interesse om ook sponsor te worden??  Neem voor meer informatie en mogelijkheden, contact op via info@opeltreffen.nl of het contactformulier.