Internationaal Opel-Treffen
home   /   sponsoren  /   sponsoren_sub

The Rolling Rolls

Vorige Volgende
The Rolling Rolls serveert niet zomaar ijs. Wij maken ambachtelijke ice rolls. Vers, right in front of your eyes klaargemaakt en in elke smaak die je maar kunt verzinnen.
Dit doen we op evenementen, festivals, bruiloften en bedrijfsfeesten. Kortom: overal waar het gezellig is, kun je ons inhuren om het nóg leuker te maken.

Wat ice rolls precies zijn? Opgerolde ijsjes. Maar dan extreem lekker. Dat gaat zo: we gieten onze vloeibare ijsmix op een ijskoude plaat van -30 graden. Jij kiest jouw favoriete smaak uit allerlei variaties en wij gaan wij met onze spatels live aan het werk.Zodra het ijs goed is bevroren rollen wij de mooiste ijsrolletjes die we aan jou en je gasten serveren. Nadat je één van onze (belachelijk lekkere) toppings hebt gekozen natuurlijk.
We werken zoveel mogelijk met seizoensproducten, want dan kunnen we gaan voor versheid en kwaliteit. Maar als jij een ander tof idee hebt: vraag het ons gewoon. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij maken het. Dat geldt trouwens ook voor het serveren. Een biobakje, wafel of zelfs een ijshoorntje met icerolls en koffie van onze eigen barista. Wij doen er alles aan om er een feestje van te maken.

Kijk voor meer informatie snel op de website van The Rolling Rolls
 
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD
  ER IS GEEN NAAM INGEVULD